Cartofi noi (la tuci)

de Adele in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2015 | 5024 vizualizari

 

Daca tot este vremea lor si am mai vazut pe aici pe bucataras ..;;)

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi noi.
  • 2 catei de usturoi.
  • 1 lingura cu ulei.
  • 1 cub(15 gr aprox) unt.
  • sare.
  • piper.
  • patrunjel proaspat.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi (la tuci):

Se curata si se spala cartofii foarte bine, se taie in doua sau in patru in functie de marimea fiecaruia. Se pune tuciul pe foc cu ulei ,se adauga si untul, se pun cartofii si usturoiul, jumatate de pahar de apa si se acopera cu un capac, se lasa la foc potrivit pentru 10 minute (din cand in cand se intorc pe o parte si pe alta).

Se potrivesc de sare si piper si se lasa la rumenit in ulei,cand sunt gata se opresc, se dau la o parte si se adauga patrunjelul tocat marunt.

Se servesc ca atare sau ca garnitura alaturi de orice tip de carne sau peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi (la tuci)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din cartofi noi