Cartofi noi la capac

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2010 | 5674 vizualizari

 

acesti cartofi i-am servit ca si garnitura la puiul pe sticla

 

INGREDIENTE

  • cativa carifi noi mici
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei
  • apa
  • o oala
  • un capac potrivit oalei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la capac:

Curatam cartofiorii de coaja, ii spalam, ii condimentam si ii punem pe capac unde punem cateva linguri de apa si o lingura de ulei , iar capacul pe oala in care am pus apa  ( acelasi procedeu ca la puiul pe sticla ) si dam la cuptor pt apoximativ 40-50 de min.

La jumatatea intervalului ii intoarcem.

Eu am pus peste ei si niste kaiser, dupa ce cartofii erau aproape facuti.

Se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la capac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi copti si sparanghel cu usturoi