Parjoale din legume

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2011 | 5847 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 telina de aproximativ 600 gr.
  • 1 morcov maricel
  • 3 cartofi - aproximativ 350 gr.
  • 1 ou
  • 3 linguri cu faina
  • un varf de lingurita cu praf de copt
  • marar
  • sare
  • piper
  • 100 gr.pesmet
  • 3 catei de usturoi
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale din legume:

Legumele curatate si spalate se dau prin razatoarea mica,toate se pun intr-un caston peste care se adauga :oul,mirodeniile faina si praful de copt si sa nu uitam verdeata.Toate se amesteca bine si se pun luand cu lingura si puse in pesmet.In pesmet se dau pe toate partile dupa care se pune in uleiul incins.

se scot pe hartie absorbanta si se pot manca si garnitura dar si ca un fel de mancare de post eliminand oul.

Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale din legume" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun dragut - reteta pentru sotzi