Cartofi noi cu piept de pui la gratar

de luminita20_2006 in Pui, 6 Iun 2009 | 5724 vizualizari

 

o reteta simpla si foarte delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 kg cartofi noi
  • oregano
  • rozmarin
  • ulei de masine
  • sare
  • piper
  • 50 gr unt
sos:
  • 200 gr smantana
  • 3 catei usturoi
  • 1 legatura marar
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu piept de pui la gratar:

pieptul de pui se portioneaza in 4. Apoi se bate cu ciocanul de bucataried pentru a se fragezi carnea. Se condimenteaza cu sare si piper, oregano si rozmarin, la urma se unge cu ulei de  masline si se lasa 20 min. 

Cartofii se curata si se taie in 2, se pun la fier cu sare si unt. Separat se face sosul: usturoiul se curata si se piseaza se amesteca cu smantana si marar tocat marunt se condimenteaza.

Cand e gata se servesc cartofii cu sosul deasupra si piepul de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu piept de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui la gratar