Tocanita de pui cu mamaliga

de dantes in Pui, 7 Dec 2017 | 3285 vizualizari

 

Reteta Romaneasca

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciocanele de pui
  • 2 cepe mari
  • sare
  • piper
  • boia
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu mamaliga:

Taiem ceapa marunt si o calim in ulei cu boia de ardei, adaugam ciocanelele si putina apa, sare, piper dupa gust si lasam la fiert pana cand se face carnea; daca este necesar, mai adaugam apa din cand in cand.

Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu mamaliga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Souvlaki de pui