Cartofi noi cu masline si ceapa verde

de - Andreea - in Mancaruri de post, 17 Sep 2013 | 5122 vizualizari

 

By Horia Virlan

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100 gr masline negre
  • 1 lingura bulion
  • 1\2 pahar vin
  • patrunjel tocat
  • 2 linguri ulei masline extravirgin
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu masline si ceapa verde:

Cartofii se spala si se curata de coaja.Se taie in jumatati sau sferturi ( depinde de marimea lor) .

Ceapa o spalam si o taiem rondele.Maslinele se oparesc 2 minute in apa clocotita.

Intr-o tigaie incingem uleiul si adaugam ceapa.Calim 2-3 minute dupa care adaugam cartofii.Punem 3 linguri de apa si inabusim totul pentru 10 minute.

Adaugam maslinele ,2 cani de apa,sare si piper dupa gust.Lasam sa fiarba circa 15 minute.Se adauga bulionul diluat in vin si patrunjel tocat fin.Se lasa pe foc inca 10 minute ( pana ce cartofii s-au fiert si zeama a scazut).

Cartofii se servesc cu patrunjel tocat deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu masline si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu marar si usturoi verde