Cartofi noi cu ceapa verde si praz

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2016 | 2984 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 bucata de praz
  • sare/piper
  • apa
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu ceapa verde si praz:

Cartofii se spala foarte bine,si se pun la fiert in apa cu sare cu tot cu coaja.

Se lasa sa fiarba cam 15 minute,se scurg bine de apa si se scot intr-un castron.

Intr-o tigaie mai adanca punem ulei la incins si adaugam cartofii sa sa rumeneasca putin.

Spre final se adauga ceapa verde si prazul taiate felii,si condiementele.

Se scurg bine de ulei si se scot pe un servet de bucatarie.

Se servesc ca si garnitura

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu ceapa verde si praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de cartofi cu carne tocata