Cartofi noi cu cascaval

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 7 Iul 2010 | 12694 vizualizari

 

Se servesc simplii sau ca si garnitura.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi, marunti
  • 100g cascaval ras
  • 50 ml ulei de masline
  • Sare
  •  Piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu cascaval:

Cartofii spalati ii punem la fiert pentru 15’, in apa cu putina sare dupa care ii scotem in strecuratoare.

Cand s-au racit suficient cat sa nu ne ardem la degete, luam fiecare cartofior in parte si-l aplatizam cu o paleta, dupa care-i asezam intr-o tava tapetata cu hartie pergament. Ii stropim cu ulei de masline, ii saram ii piperam si-I dam la cuptor, la foc mare pentru 20’, pana se rumenesc.  Scoatem tava, intoarcem rondelele de cartofi apoi o introducem din nou in cuptor pentru cateva minute, cartofii trebue sa fie rumeniti pe ambele parti.

Luam un platou in care asezam cartofii si asa fierbinti ii presaram cu cascaval ras.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi in evantai cu cascaval