Focaccia

de Anett in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2013 | 5252 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina de grau
  • 300 ml apa calduta
  • un plic drojdie
  • 2 linguri ulei de masline +2 linguri
  • un praf de sare
  • rosii cherry
  • branza rasa
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia:

Amestecam drojdia cu putina faina, putina apa calduta, un praf de zahar si un praf de sare si se lasa sa creasca 15 minute.

Apoi amestecam restul de faina cu uleiul de masline si maiaua. Turnam treptat restul de apa calduta, amestecand mereu aluatul, pana se omogenizeaza. Lasam aluatul sa creasca, acoperit cu un prosop curat. Ungem o tava cu ulei de masline si turnam aluatul in ea. Ungem aluatul cu ulei de masline, presarim cu oregano si sare de mare, apoi punem si rosiile.

In final le acoperim cu cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu rosii si usturoi