Cartofi noi cu carnati si mustar

de Furnicuti in Porc, 19 Iul 2011 | 3874 vizualizari

 

E o mancare foarte usor de facut, iar mustarul ii da un gust cu totul deosebit.

 

INGREDIENTE

  • 800 g cartofi noi, nu prea mari si cat mai egali
  • 400 g carnati
  • 3 linguri mustar Dijon
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare

 

Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu carnati si mustar:

Curatam cartofii, ii taiem daca e nevoie si ii fierbem pana cand sunt patrunsi. Intre timp, taiem carnatii rondele si ii prajim in uleiul incins. Intr-o tava sau cratita asezam cartofii fierti si deasupra punem carnatii, impreuna cu 1-2 linguri din uleiul ramas in tigaie. Mustarul il amestecam cu vreo 3 linguri de apa si il tunam peste cartofi si carnati.

Dam la cuptor cam 10 minute, la 200 de grade, doar cat sa se rumeneasca putin. Servim cu patrunjel verde presarat pe deasupra.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu carnati si mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura mixta de porc la cuptor