Pulpa de porc la tava cu cartofi

de reisnaor_2006 in Porc, 4 Dec 2014 | 4633 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 0,500 gr bucata de pulpa
  • 50 gr ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • rozmarin
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la tava cu cartofi:

Bucata de pulpa o taiem fasii mai groase pe care le condimentam,le stropim cu uleiul de masline si o tinem in bait 30 de minute.

Asezam carnea in tava,turnam peste zeama lasata de la carne si 100 ml de apa si d-am la cuptor pana se rumeneste.

Garnitura puteti pune orice.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la tava cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc