Carne prajita in ceaun

de gaby_gabytza in Porc, 24 Sep 2011 | 16449 vizualizari

 

o reteta usoara dar facuta la ceaun e delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne pulpa de porc
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • rozmarin
  • ulei
  • busuioc
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne prajita in ceaun:

Spalam carnea si o taiem bucatele.Dupa, le punem la calit cu uleiul,sarea si condimentele,punem ulei mai mult ca sa fiarba carnea in el.Lasam sa se caleasca putin si adaugam busuiocul,rozmarinul si usturoiul curatat si pisat,mai lasam un minut si stingem focul ca sa nu se arda.Merge de minune cu o mamaliguta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne prajita in ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bucataras Medi 1

27.09.2011, 20:17

cat de mult ii place lui George...............si merge si un mujdei de usturoi................mmm............

Lau 1

02.10.2011, 22:20

place

mihaelar63 1

02.10.2011, 22:45

Si ce e simplu de preparat poate fi extraordinar de bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc impanata coapta-n oala de lut