pe cele care ati ramas flamande...va poftesc la cina...cam tarzior, dar bine si asa....
aripioarele de pui le-am curatat bine, le-am parlit la aragaz de par si le-am pus la fiert in apa cu vegeta doar. cand s-au fiert le-am scos la racit.le-am presarat cu sare, piper si oregano si le-am taiat jumatati.
cartofii i-am curatat si taiat cubulete apoi i-am fiert in apa cu vegeta , i-am scurs si i-am lasat la racit.
am facut maioneza dintr-un galbenus.
cand s-au racit cartofii i-am presarat cu vegeta si i-am amestecat usor cu maioneza.
am pus pe farfurie si am presarat patrunjel verde taiat. am adaugat si cateva masline.
am batut un ou f bine, am adaugat pesmet direct in ou cat sa iasa asa ca o pasta nici subtire nici groasa, am dat bucatile de care prin aceasta compozitie si am prajit la foc potrivit fff bine, pana s-au rumenit.
am asezat pe farfurie si salata verde creata preparata cu o vinegretta si rosii taiate feliute, ca si garnitura. am asezat si carnita si am servit cu mare, mare pofta!!!!