Cartofi la cuptor cu unt si rozmarin

de baby_ktalyna in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2013 | 20732 vizualizari

 

-se pot face cu felii de bacon cu cascaval sau usturoi..ciuperci ..ardei....depinde de meniu

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari (lunguieti)
  • 100 gr unt
  • rozmarin uscat
  • sare,condiment pentru cartofi
  • 3 lunguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu unt si rozmarin:

Cartofii ii spal bine bine.. (eu prefer sa nu ii curat de coaja )apoi ii crestez(dar nu de tot),bag cate putin unt printre felii si condimentez cu sare,condiment  pentru cartofi si rozmarin.

Cartofii se coc inveliti in folie de aluminiu(untul se va topi) la 180-200 grade  pentru 30 de minute apoi se va desface folia  ,cartofii se vor unge cu ulei si se vor mai baga la cuptor pentru 20-30 minute pentru a se rumeni deasupra

TIPS-URI

1

acesti cartofi sunt perfecti langa friptura

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu unt si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi wedges