Fasole galbena cu maioneza

de mihaelaM in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2011 | 5389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300gr fasole galbena(eu am avut in congelator)
  • 1fir de usturoi verde
  • marar verde
  • sare
  • piper alb
  • maioneza facuta in casa(galbenusuri,ulei si cateva picaturi de lamaie)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena cu maioneza:

Fasolea galbena dupa cum v-am spus am avut-o la congelator,am lasat-o la dezghetat apoi am pus-o la fiert.

intre timp am facut maioneza dupa care am pus-o la frigider.

Cand fasolea a fost fiarta ,am scurs-o bine de apa si am lasat-o sa se raceasca.

Cand fasolea s-a racit am taiat-o marunt,la fel am procedat si cu usturoiul si mararul.

Am adaugat sare si maioneza si am amestecat.Cam atat se poate servi pe paine pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv