Cartofi la cuptor cu sos de usturoi, patrunjel si ulei de masline

de delia64 in Mancaruri de post, 11 Mai 2014 | 4869 vizualizari

 

Este o mancare de post gustoasa si rapid de facut .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi
  • 1 capatana usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 100 ml. ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu sos de usturoi, patrunjel si ulei de masline:

Se curata cartofii , se spala si se crapa  in doua  , asezam cartofii  intr-un vas termorezistent.

Intr-un vas punem uleiul de masline , patrunjelul taiat marunt si usturoiul tocat .

Blenderuim cele de mai sus si condimentam cu sare si piper dupa gust .

Punem sosul peste cartofi si acoperim vasul cu o folie de aluminiu si introducem in cuptorul incalzit .

In aproximativ 40 de minute cartofii vor fi copti.

Se servasc calzi cu salata dorita .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Sosul va da un gust deosebit cartofilor .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu sos de usturoi, patrunjel si ulei de masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de post cu ciuperci