Cartofi la cuptor cu costita afumata

de Valclaudia in Porc, 1 Dec 2016 | 14531 vizualizari

 

La multi ani, dragilor! :)

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi albi
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 kg costita afumata
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri parmezan ras
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu costita afumata:

Curatam cartofii si ii taiem bastonase de grosimea unui deget.

Incingem cuptorul la 200 grade C.

Punem cartofii in tava, presaram dupa gust, sare si piper, punem 3-4 linguri de ulei de masline.

Amestecam bine cartofii sa se condimenteze uniform, taiem costita bucati, le asezam peste cartofi si acoperim tava cu folie de staniol.

Dam pentru 40 minute tava la cuptor.

Dupa acest timp, indepartam folia, presaram parmezanul ras si mai lasam 20 minute cartofii in cuptor sa se rumeneasca frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la gratar