Cartofi la cuptor cu costita afumata

de Valclaudia in Porc, 1 Dec 2016 | 13783 vizualizari

 

La multi ani, dragilor! :)

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi albi
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 kg costita afumata
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri parmezan ras
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu costita afumata:

Curatam cartofii si ii taiem bastonase de grosimea unui deget.

Incingem cuptorul la 200 grade C.

Punem cartofii in tava, presaram dupa gust, sare si piper, punem 3-4 linguri de ulei de masline.

Amestecam bine cartofii sa se condimenteze uniform, taiem costita bucati, le asezam peste cartofi si acoperim tava cu folie de staniol.

Dam pentru 40 minute tava la cuptor.

Dupa acest timp, indepartam folia, presaram parmezanul ras si mai lasam 20 minute cartofii in cuptor sa se rumeneasca frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti si cartofi cu cascaval