Cartofi la cuptor

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2016 | 6381 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 4 crenvusti
  • 1\2 ardei gras verde
  • ulei
  • sare
  • parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor:

Cartofii ii curatam de coaja , ii taiem in cuburi si ii fierbem in apa rece cu sare pentru 15 minute. Cand cartofii au fiert, ii scurgem bine de apa. 

Separat punem ulei intr-o tigaie si cand uleiul s-a incins ,punem cartofii. Lasam sa se rumeneasca. Adaugam apoi crenvustii taiati rondele si amestecam. 

Ardeiul il curatam de nervri si seminte, il spalam si il taiem in parti mici. Il coacem separat intr-o tigaie cu putin ulei. 

Adaugam ardeiul gatit in  tigaia cu cartofi. Amestecam bine si potrivim de sare . 

Punem amestecul de cartofi intr-un vas  pentru cuptor.Nu este nevoie sa ungem vasul deoarece deja cartofii au ulei. 

Presaram pamezanul dat prin razatoarea cu gauri mari si dam la cuptor la 200 grade pana ce parmezanul se topeste usor . 

Se servesc calzi . 

TIPS-URI

1

Crenvustii ii putem inlocui cu carnati sau kaizer,sunca,etc ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu unt, boia si cimbru