Aperitiv pateuri cu branza si rubarba

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2018 | 2753 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat
  • 350 g telemea de vaca afumata
  • 300 g rubarba
  • 300 g muschi file afumat
  • 150 g seminte de floarea soarelui
  • 1 ou de rata
  • flori de lavanda
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv pateuri cu branza si rubarba:

Radem branza si tocam rubarba si muschiul cubulete. Amestecam branza, muschiul afumat, rubarba si semintele si asezonam cu flori de lavanda. Taiem patratele de aluat, punem o lingura de umplutura in fiecare patratel, formam pateurile, le presam pe margini cu o furculita, le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu ou batut, apoi presaram flori de lavanda si seminte de floarea soarelui. Dam la cuptorul incins la 180 grade pentru circa 15 minute. Pofta buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pateuri cu branza si rubarba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paté de surimi