Cartofi in sos picant de rosii

de Angelina_Elena in Mancaruri de post, 23 Apr 2013 | 5979 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi de marime medie
  • 3 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 lingurita pudra de ardei iute
  • 2-3 frunze busuioc
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in sos picant de rosii:

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert intr-o oala cu apa si putina sare.

Punem intr-un blender rosiile, ceapa, usturoiul si pudra de ardei iute si mixam pana obtinem o pasta fina, omogena.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi adaugam sosul picant de rosii, busuiocul tocat si lasam compozitia pe foc timp de 4-5 minute.

Apoi punem cartofii, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba pana scade putin sosul.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in sos picant de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu sos de branza si usturoi la slow cooker Crock-Pot