Cartofi frantuzesti

de ana in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2010 | 5652 vizualizari

 

By Nadina ,deliciosi!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 4 oua fierte
  • 2 oua crude
  • 300 gr branza
  • 200 gr smantana
  • sare,piper

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Fierbem cartofii in coaja .Ii curatam, cand s-au racit putin si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari.La fel procedam si cu ouale fierte si cu branza.

Ungem o tava cu ulei ,punem un strat de cartof ,presaram sare si piper apoi un strat de ou,branza ....ultimul strat sa fie de cartof ,

acoperim cu smantana si oua batut (incorporam ouale cu smantana).

Coacem la foc mediu ,iar spre final am presarat branza .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

nadina73 1

28.05.2010, 01:08

felicitari ma bucur ana

ana 1

28.05.2010, 07:35

Nadina multumim de retata !

nadina73 1

28.05.2010, 22:02

sa cresti mare si voinica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitive