Briose cu branza

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2013 | 8930 vizualizari

 

Rapide si bune, ca aperitive sau ca gustare! Incecati sa vedeti ce simplu sunt de facut si nu aveti cum sa dati gres cu ele decat daca nu va place branza.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 ml iaurt grecesc
  • 200 g faina
  • 150 g branza telemea
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura oregano
  • un praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza:

Se bat ouale cu un praf de sare, Se adauga iaurtul si se amesteca bine, apoi faina si praful de copt. La sfarsit se adauga oregano si branza data pe razatoare.

Aluatul rezultat se pune in forme de briose, cam 2 lingurite pline in fiecare, apoi se coc 30 de minute la foc potrivit sau pana se rumenesc.

Se pot servi calde sau reci.

Pofta mare!

TIPS-URI

1

pentru culoare puteti adauga un ardei kapia rosu taiat cubulete calit putin in ulei

2

in loc de iaurt grecesc puteti pune smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

Corinuta 1

13.09.2013, 23:36

multumesc Mire!

anca_rm 1

16.09.2013, 11:42

cred ca sunt delicioase, o sa le incerc

Corinuta 1

16.09.2013, 15:49

Multumesc Anca, au fost foarte consistente!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu ciuperci