Cartofi dulci si varza de Bruxelles la cuptor cu Chorizo si branza Gouda

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 13 Apr 2018 | 3454 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 850 grame cartofi dulci
  • 300 grame varza de Bruxelles
  • 2 crengute rozmarin sau 1/2-1 lingurite rozmarin uscat
  • 200 grame Chorizo
  • 75 grame branza Gouda (se poate inlocui cu Cheddar sau cascaval)
  • 2 cepe verzi
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi dulci si varza de Bruxelles la cuptor cu Chorizo si branza Gouda:

Se preincalzeste cuptorul la 220 de grade Celsius. 

Cartofii se taie in 4-6 bucati si varza in jumatati. Se aseaza pe o tava (tapetata cu hartie de copt). Se adauga frunzele de rozmarin, putin ulei de masline si sare si se amesteca bine. Se coc in cuptor 30 de minute. 

Intre timp, se indeparteaza pielita de la chorizo si se taie in cuburi. Se prajesc bucatile cateva minute, la foc mediu, intr-o tigaie fara ulei. Se transfera pe o farfurie cu prosoape din hartie. 

Se taie ceapa rondele si se rade branza. 

Se adauga chorizo, ceapa si branza peste cartofi si varza si se mai lasa 5 minute la cuptor, pana cand branza s-a topit. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi dulci si varza de Bruxelles la cuptor cu Chorizo si branza Gouda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

13.04.2018, 20:58

dantes 1

14.04.2018, 09:02

kytz 1

16.04.2018, 06:50

Delicios preparat! Îți apreciez enorm creativitatea și originalitatea rețetelor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dauphinoise