Cartofi cu usturoi verde si naut

de katty in Mancaruri de post, 29 Mar 2017 | 6091 vizualizari

 

Retete  de post economice

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi
  • 2 linguri ulei
  • 100 gr naut fiert si scurs
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper macinat
  • boia de ardei dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu usturoi verde si naut:

Curatam usturoiul, il spalam si il taiem subtire. Tocam si mararul fin. Punem usturoiul la calit in uleiul incins. Cand usturoiul a inceput sa se inmoaie, adaugam nautul. Il lasam cateva minute, apoi adaugam sare, piper, boiaua si mararul tocat. Luam de pe foc. 
Fierbem cartofii bine spalati, in coaja, in apa cu sare. Dupa ce sunt gata, ii luam de pe foc, ii scurgem si ii lasam sa se raceasca putin, apoi ii curatam si ii taiem felii. Ii amestecam cu compozitia cu naut. Asezam compozitia intr-o forma termorezistenta pe care o dam la cuptor, cu 10 minute inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu usturoi verde si naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Galbiori cu usturoi si mamaliguta