Cartofi cu smantana

de _Alina_ in Mancaruri de legume, 15 Iun 2012 | 6983 vizualizari

 

Reteta aceasta imi trezeste amintiri placute... Am invatat-o de la o prietena de peste Prut cand eram studenta in anul II, iar azi m-a apucat melancolia si am zis ca trebuie neaparat sa o prepar.

 

INGREDIENTE

  • 1500 g cartofi (curatati)
  • 1 cana de lapte
  • 1 cana apa
  • 400 g smantana
  • 1 lg ulei
  • 1 ceapa
  • 1 lg cu varf faina
  • sare
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu smantana:

1. Cartofii curatati ii taiati cuburi si ii spalati.

2. Taiati ceapa si puneti-o la calit in ulei.

3. Adaugati cartofii, laptele si apa si amestecati.

4. Lasati la foc mediu pana s-au fiert cartofii.

5. Adaugati smantana amestecata cu faina si mai lasati pe foc 5 min.

6. La final adaugati mararul tocat si sarea.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu smantana