Budinca de cartofi cu cas

de Mitinita in Mancaruri de legume, 20 Feb 2015 | 3687 vizualizari

 

Unul dintre felurile preferate ale copiilor

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de kg de cartofi
  • 4 oua
  • 250 ml smantana
  • 250 g cas
  • 50 g unt
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi cu cas:

Se curata cartofii de coaja si se taie in jumatati, apoi se fierb in apa clocotita cu putina sare. Se fierb doar pe jumatate si se scot cand inca sunt tari. Se scurg de apa, se lasa sa se raceasca putin (sau se clatesc cu apa rece) si se feliaza.

Se bat ouale, se adauga smantana, casul, untul si se sareaza dupa gust.

Feliile de cartofi se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Se toarna deasupra amestecul de oua cu branza si se misca tava incat compozitia sa se aseze uniform.

Se da tava la cuptorul preincalzit si se coace pana cand compozitia nu mai joaca.

Se serveste fierbinte, taiata in felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi cu cas" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (18)

Rocsi 1

20.02.2015, 21:43

Super!

mihaelar63 1

22.02.2015, 00:22

Ligia Bxl 1

23.02.2015, 13:26

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]