Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem felii groase.
Ii punem intr-o oala cu apa si ii fierbem cam 3/4, adica sa ramana un pic nefierti.
Ii scurgem de apa, ii condimentam cu rozmarin, sare si putin piper.
Pregatim un vas incapator pe care il tapetam cu hartie de copt (de preferat ca dupa ce o taiem de pe rola sa o mototolim bine, dupa care o indreptam si in felul asta adera mai bine la vasul nostru) si rasturnam cartofii.
Dam la cuptor, la foc potrivit pana se rumenesc usor cartofii.
1
Sunt ideali ca si garnitura pentru carne dar se pot consmna si ca atare.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola