Cartofi cu ciupercute si rozmarin la cuptor

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2010 | 3944 vizualizari

COMENTARII (23)

Dana_Retetegg 1

27.11.2010, 13:34

Ce bine arata, ce bunatate!

RuxyRux 1

27.11.2010, 13:56

Corinuta 1

27.11.2010, 14:51

crocanti,yamii!

ela 1

27.11.2010, 15:28

Ina 1

27.11.2010, 15:47

Ina 1

27.11.2010, 15:48

de cate ori vad "rozmarin " mi-aduc aminte de ratatouille-ul lui tavi )

RuxyRux 1

27.11.2010, 15:51

Rocsi 1

27.11.2010, 19:04

ce rumeni si faini

RuxyRux 1

27.11.2010, 19:36

Rocsi esti invitata mea

marcela1979 1

27.11.2010, 22:46

RuxyRux 1

27.11.2010, 22:48

MotanLaOale 1

29.11.2010, 15:49

RuxyRux 1

29.11.2010, 15:53

multumesc domnule motan bucataras

Ligia Bxl 1

07.12.2010, 12:50

waw asta e meniul meu preferat cartofi cu rozmarin si ciupeeeeerci

RuxyRux 1

07.12.2010, 13:09

May Ligiutza scumpa...ce vizite frumoase mi-ai facut tu mie azi...te imbratisez cu mare mare mareeee drag! ...si...multumesc

mihaelar63 1

07.12.2010, 13:19

ce-mi plac cu ciupercutele acelea mititele
Observ ca gatesti cu ulei de palmier , eu am cumparat si nu-l folosesc , poti sa -mi ,,vinzi mai multe ponturi '' in legatura cu el ?

RuxyRux 1

07.12.2010, 16:14

Da Mihaela, gatesc cu ulei de palmier si ulei de masline si niciodata nu exagerez si ma feresc sa scap din sticla, de aceea masor cu lingura...despre acest ulei parerile sunt desigur impartite( ca de obicei, in general)...nu pot spune ca il folosesc de foarta multa vreme( adica de ani buni), obisnuiesc sa utilizez uleiul de masline, insa pe langa acesta mai pun si o lingura doua de ulei de palmier. Unii spun ca nu e atat de bun cum se spune ca ar avea cam 85% acizi grasi saturati....ceea ce nu este totusi adevarat.
Dr Mencinicopschi e de parere ca are numai 50 % acizi grasi saturati si restul 40 % mononesaturati si 10% polinesaturati, ceea ce il situeaza in categoria uleiurilor bune pentru sanatate desigur intru-n stil de viata echilibrat si fara abuzuri. Acest ulei totusi nu creste grasimile in sange asa cum se crede drept dovada ne stau asiaticii( care il folosesc in mod curent) si la care incidenta bolilor cardiovasculare este scazuta.
Mie imi place ca la prajit nu afuma, nu se arde, nu isi schimba culoarea si are si un gust placut. Folosesc de regula Olina, mi se pare o firma credibila....
Eu zic sa il folosesti cu incredere, e bogat in vitamine, A, E...si joaca un rol destul de important in prevenirea imbatranirii precoce.
Te pup cu drag si sper ca ti-am fost de folos

mihaelar63 1

07.12.2010, 16:20

am sa-l introduc si eu la preparare , doar trebuie sa-mi fac curaj

RuxyRux 1

07.12.2010, 16:23

Curaj

novembber 1

08.12.2010, 13:24

Arata tare bine . Sunt inebunita dupa cartofi sub orice forma si combinatia de cartofi, ciupercute si rozmarin mi se pare geniala ! Felicitari !

RuxyRux 1

08.12.2010, 21:59

Multumesc si ma bucur ca iti place ideea

elena1988 1

04.03.2011, 15:36

Cris2711 1

12.03.2011, 14:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tocinei de cartofi cu branza sarata