Cartofi cu ciupercute si rozmarin la cuptor

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2010 | 4059 vizualizari

 

Sunt foarte buni ...si asta ma determina sa-i fac mereu...

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri ulei masline
  • 1 lingura ulei de palmier
  • 700 gr cartofi
  • 500 gr ciupercute champinion
  • 3 catei usturoi
  • un pahar mic de vin alb demisec( 100 ml)
  • rozmarin proaspat
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu ciupercute si rozmarin la cuptor:

Curatam cartofii, ii taiem , curatam si ciupercutele ( alegem micute si le lasam intregi), punem uleiul de palmier in tava, ungem bine tava, adaugam cartofii, ciupercutele, stropim cu uleiul de masline.

Turnam si apa cam pana pe la jumatate, vinul, sarea, piperul, rozmarinul proaspat si dam la cuptor 45 de minute, avand grija ca din sfert in sfert de ora sa ungem cu sosul din vas cartofii. Ies o bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ciupercute si rozmarin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulete de cartofi cu cascaval din doar cateva ingrediente