Cartofi cu ceapa si kaizer la cuptor

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 21 Iul 2014 | 4878 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 1 ceapa alba
  • kaizer
  • cascaval felii hocland
  • cascaval delaco
  • condimente :busuioc,sare,piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu ceapa si kaizer la cuptor:

Cartofii se pun la fiert in coaja cu apa si sare pentru 20-30 minute.

Se curata de coaja cat sunt inca calzi,se taie rondele si se aseaza un strat de cartofi intr-o tava termorezistenta,se pune sare,piper si busuioc deasupra.

Ceapa se taie jullien,se pune la calit in ulei de masline pana se inmoaie putin,se adauga si kaizerul taiat fasii,se mai lasa cateva minute si se adauga peste stratul de cartofi.

Se acopera cu un alt strat de cartofi,se pune condimentele,cascavalul delaco se taie cuburi,iar feliile de cascaval se rup in bucati.

Se da la cuptor pentru 40 minute.

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ceapa si kaizer la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati