Se pune la fiert carnea de pui timp de 30min.Dupa ce este fiarta carnea,o scoatem din apa,o lasam putin sa se raceasca,apoi punem peste ea jumate din usturoi taiat marunt,vegeta,condimente pentru carne.
Cartofii ii curatam,spalam si ii taiem pe lungime in bucati mai groase.Dupa ce ii taiem punem peste ei cealalta jumatate de usturoi taiat marunt,oregano,vegeta,piper si ii amestecam cu toate condimentele.
Intr-o tava punem ulei,apoi aranjam frumos cartofii impreuna cu carnea.Peste carne si cartofii taiem ceapa verde si cealalta ceapa in felii si o punem peste cartofi si carne in tava pentru ca sa ii dea un gust mai bun.Dupa ce sunt aranjate toate in tava,tava se acopera cu folie de aluminiu si se da cateva gauri in folie,apoi se da la cuptor 30min.Dupa 30 min se scoate tava,se ia folia de aluminiu si se mai baga la cuptor 10-15min pentru a se rumenii cartofii si carnea.
Dupa ce sunt rumeniti se scot din cuptor si se pune cascaval ras sau branza sarata.Se serveste cu muraturi sau salata.
Pofta buna!