Intr-o seara a venit Cristi acasa cu doua caserole de pulpe dezosate.........a fost promotie, asa ca, pe langa reteta de pulpe umplute a lui Robert pe care era musai sa o incerc :D, am mai pregatit o tava de pulpe crocante. Cam asta e povestea pulpelor.........au fost dilicioase!
Se spala pulpele, se lasa sa se scurga si se taie in doua. Ouale condimentate cu sare si piper se bat bine. Se amesteca cascavalul ras cu pesmetul pe o farfurie, pe alta farfurie faina cu putina sare.
Se trece fiecare bucata de carne prin faina, ou, pesmet cu cascaval si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se dau pulpele la cuptorul incins pana se rumenesc, cca 20-30 de minute pe fiecare parte - mie imi plac rumenite bine:)
Merg foarte bine alaturi de cartofi prajiti, dar le puteti servi cu orice garnitura va place.