Cartofi copţi umpluţi

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2011 | 9753 vizualizari

 

Cartofi copţi umpluţi sau cel mai delicios aperitiv pe care l-am testat!

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari (400 gr bucata),
  • 200 gr salam uscat semiafumat,
  • ciuperci (cam 5-6),
  • branza de vaci,
  • 4 oua,
  • sare,
  • piper alb,
  • patrunjel.

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copţi umpluţi:

Am spalat bine cartofii si i-am copt.

I-am scos din cuptor, am taiat un mic capac si i-am scobit cu o lingura. Folositi prosoape sau manusi daca nu aveti rabdare sa se raceasca complet caci eu mi-am fript degetele:)

I-am umplut cu salam taiat marunt, ciuperci coapte taiate marunt, sare, piper, pe unii si cu putina branza si deasupra am pus un ou.

I-am pus din nou in cuptor pana cand oul s-a copt. Am decorat cu patrunjel.

V-am pus si o sectiune sa vedeti cam cum arata oul copt. Daca va place mai moale il lasati mai putin la cuptor.

Sunt absolut deliciosi, noi i-am servit cu salata de varza. Eu mi-am pus si putin ketchup:)

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Folositi prosoape sau manusi daca nu aveti rabdare sa se raceasca complet caci eu mi-am fript degetele:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copţi umpluţi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez negru prăjit cu ou