Cartofi copţi umpluţi

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2011 | 9534 vizualizari

 

Cartofi copţi umpluţi sau cel mai delicios aperitiv pe care l-am testat!

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari (400 gr bucata),
  • 200 gr salam uscat semiafumat,
  • ciuperci (cam 5-6),
  • branza de vaci,
  • 4 oua,
  • sare,
  • piper alb,
  • patrunjel.

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copţi umpluţi:

Am spalat bine cartofii si i-am copt.

I-am scos din cuptor, am taiat un mic capac si i-am scobit cu o lingura. Folositi prosoape sau manusi daca nu aveti rabdare sa se raceasca complet caci eu mi-am fript degetele:)

I-am umplut cu salam taiat marunt, ciuperci coapte taiate marunt, sare, piper, pe unii si cu putina branza si deasupra am pus un ou.

I-am pus din nou in cuptor pana cand oul s-a copt. Am decorat cu patrunjel.

V-am pus si o sectiune sa vedeti cam cum arata oul copt. Daca va place mai moale il lasati mai putin la cuptor.

Sunt absolut deliciosi, noi i-am servit cu salata de varza. Eu mi-am pus si putin ketchup:)

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Folositi prosoape sau manusi daca nu aveti rabdare sa se raceasca complet caci eu mi-am fript degetele:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copţi umpluţi" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun Primavara