Cartofi aromati la cuptor

de Miha in Mancaruri de legume, 6 Oct 2010 | 10189 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • ciuperci
  • sare si piper
  • boia de ardei
  • rozmarin
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aromati la cuptor:

Cartofii se curata si se taie in 4. Se pun la fiert in apa cu sare. Nu se fierb foarte mult, doar atat cat sa intre furculita, dar sa nu se sfarame.

Se scurg de apa si se pun intr-o tava in care am pus ciupercile taiate felii.  Se presara cu sare, piper, boia de ardei si rozmarin. Turnam deasupra cateva linguri cu ulei de masline si dam la cuptor pana se rumenesc.

Cand sunt gata se presara cu patrunjel verde tocat si se servesc calzi.

TIPS-URI

1

cantitatile sunt pur orientative, in functie de cate portii vreti sa faceti

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aromati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (67)

iry-gabriela 1

25.01.2012, 20:41

super bun pentru zilele de post

Miha 1

25.01.2012, 21:26

Asa este!

Ancutsa 1

22.02.2018, 10:43

Mi-au placut!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci Champignon, pane