Carnita de porc fripta si caramelizata

de Alexandra Burz in Porc, 6 Ian 2014 | 2569 vizualizari

COMENTARII (17)

Bunica 1

06.01.2014, 17:08

Buna trebuie sa fie! Eu as vrea cu mujdei

DIANA B 1

06.01.2014, 17:09

Io vreau doar piureul ... ms , ms , ms

Alexandra Burz 1

06.01.2014, 17:11

cu mujdei am servit-o si noi Buni

Alexandra Burz 1

06.01.2014, 17:11

Diana cum vrei tu

claudiaO 1

06.01.2014, 17:18

imi place

Merisor 1

06.01.2014, 17:26

Foarte buna!

Bya Ralu 1

06.01.2014, 17:28

bunnnnnnnnnnnnn

Constelatialeu 1

06.01.2014, 17:30

Fara caramel...

rena 1

06.01.2014, 18:19

buna

Krystyan Trendy 1

06.01.2014, 18:45

O bunatate !

Valclaudia 1

06.01.2014, 19:19

Rocsi 1

06.01.2014, 19:40

Tare buna dar acum ma multumesc si cu putin piure

MotanLaOale 1

06.01.2014, 19:54

Cris2711 1

06.01.2014, 20:47

Laly 1

07.01.2014, 09:16

Sunt pregatita de atac

diaconta 1

07.01.2014, 09:48

Buna carnita

Alexandra Burz 1

07.01.2014, 10:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet cu rosii si cascaval la cuptor