Carnita de porc fripta si caramelizata

de Alexandra Burz in Porc, 6 Ian 2014 | 2565 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ceafa de porc fara os
  • 2-3 linguri de miere
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea sorelui presat la rece
  • 2-3 catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnita de porc fripta si caramelizata:

Carnea se spala bine, se asezoneaza cu sare si piper si se lasa la marinat pentru 1-2 ore

Intr-o tigaie ceramica se pune uleiul presat la rece la incins

Se adauga carnea, usturoiul si mierea

Se prajeste uniform pe ambele parti in functie de cat o doriti de facuta

Se serveste cu orice fel de garnitura doriti, eu am optat pentru piure :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnita de porc fripta si caramelizata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (17)

Laly 1

07.01.2014, 09:16

Sunt pregatita de atac

diaconta 1

07.01.2014, 09:48

Buna carnita

Alexandra Burz 1

07.01.2014, 10:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carne de porc si cartofi la cuptor, deliciu culinar pentru o cina de neuitat in familie