Carnita de porc fripta si caramelizata

de Alexandra Burz in Porc, 6 Ian 2014 | 2752 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ceafa de porc fara os
  • 2-3 linguri de miere
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea sorelui presat la rece
  • 2-3 catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnita de porc fripta si caramelizata:

Carnea se spala bine, se asezoneaza cu sare si piper si se lasa la marinat pentru 1-2 ore

Intr-o tigaie ceramica se pune uleiul presat la rece la incins

Se adauga carnea, usturoiul si mierea

Se prajeste uniform pe ambele parti in functie de cat o doriti de facuta

Se serveste cu orice fel de garnitura doriti, eu am optat pentru piure :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnita de porc fripta si caramelizata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Friptura din piept de porc cu verdeturi si legume la cuptor