Rulada de porc cu bacon si cascaval afumat

de Dana_Retetegg in Porc, 27 Dec 2010 | 9426 vizualizari

 

Hmmm ... inca o reteta reusita de la prima incercare:)
Desi initial mi se parea cam dificil sa ma apuc sa pregatesc o rulada de porc, mi-am facut curaj si am testat.
E asa de buna incat merita orice efort!!!

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr pulpa de porc
  • 4-5 felii de sunca presata
  • 4-5 felii bacon
  • 150 gr cascaval afumat
  • foi dafin
  • curry
  • condimente pt porc
  • boabe de ienibahar
  • 100 ml vin
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • scobitori (pt a fixa rulada)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu bacon si cascaval afumat:

Am taiat carnea in doua bucati. Am pregatit-o ca pentru snitele, am condimentat-o si apoi am umplut cu bacon, cascaval, sunca. Am rulat carnea si am fixat-o cu scobitori.

Am pus bucatile de rulada intr-o cratita impreuna cu sosul din apa, vin, condimente, foi de dafin, ienibahar, sare, piper.
Am lasat aproximativ o ora la cuptor.

A iesit foarte buna si frageda. Am servit cu felii de castraveciori murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu bacon si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulou Brasovean 1 portie