Carne tocata de curcan in foi de napolitana

de adinaciosescu in Mancaruri cu carne, 19 Noi 2009 | 5509 vizualizari

Carne tocata de curcan in foi de napolitana

 

E o veche reteta

 

INGREDIENTE

  • 2 foi napolitana
  • un baton carne tocata de curcan,tocata mai mare
  • condimente ca pentru chiftele
  • usturoi
  • ulei ptr. prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne tocata de curcan in foi de napolitana:

Condimentezi carnea ca pentru chiftele,in plus mai pui patrunjel tocat,apoi intinzi amestecul intre foile de napolitene,dar nu mai gros de 2 degete.Lasi aproximativ 30 min,sa se inmoaie putin foile,portionezi apoi prajesti pe ambele parti.

Se poate prepara cu orice fel de carne,dar cu cea de pasare este mai usoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne tocata de curcan in foi de napolitana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu amestec de carne si legume fara faina, paine sau pesmet