Carne prajita in ceaun

de gaby_gabytza in Porc, 24 Sep 2011 | 15965 vizualizari

COMENTARII (13)

alinutzika 1

24.09.2011, 15:38

delicios

adry88 1

24.09.2011, 15:40

foarte bun si gustos

SENO 1

24.09.2011, 17:10

carne cu mamaliguta,ce poate fi mai bun,poate carne cu carne

Mihaela11_jo 1

24.09.2011, 17:53

Vai ce pofta mi-ai facut

mirela0911 1

24.09.2011, 19:30

arunca-mi si mie o portie

Rocsi 1

24.09.2011, 21:22

asa-mi mai vine cate o pofta de carne la ceaun

Kori 1

25.09.2011, 15:26

simpla, da foarte buna

Bunica 1

25.09.2011, 21:13

cred ca n-a mai ramas nici o ciosvarta...si ce bine arata !

MotanLaOale 1

26.09.2011, 09:00

buna rau

gaby_gabytza 1

26.09.2011, 12:10

ms pentru comentarii

Bucataras Medi 1

27.09.2011, 20:17

cat de mult ii place lui George...............si merge si un mujdei de usturoi................mmm............

Lau 1

02.10.2011, 22:20

place

mihaelar63 1

02.10.2011, 22:45

Si ce e simplu de preparat poate fi extraordinar de bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigarui pe bat, cu garnitura de cartofi si varza