Carne de pui in bulion

de mirela0911 in Pui, 17 Apr 2011 | 4940 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • eu am avut 2 pulpe intregi si 2 aripi
  • 50 ml ulei
  • 50 ml vin rosu
  • 100 ml bulion
  • sare, piper
  • 1 ceapa potrivita
  • 2-3 foi dafin
  • piper boabe
  • putin cimbru uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de pui in bulion:

Se spala bine carnea dupa care se condimenteaza cu sare si piper si se pune intr-un vas de yena.

Se face o marinata din ulei, vinul rosu, 2 linguri bulion si putin piper macinat. Se amesteca bine ingredientele dupa care se toarna peste carne si se da la frigider pt cel putin o jumatate de ora.

Inainte de a pune la cuptor, se pune peste carne ceapa taiata in 8, foile de dafin si boabele de piper si se toarna deasupra restul de bulion. Se presara cu cimbrul uscat si maruntit.

Se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit pana se rumeneste frumos. 

Se serveste cu cartofi pireu. Sa aveti pofta!!

TIPS-URI

1

Daca puneti mai multa carne dublati cantitatile pt marinata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pui in bulion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Raisha 1

25.06.2011, 14:47

mirela ce retete extraordinare ai. ieri seara le-am descoperit! si m-am si apucat de ele. pulpele de pui sunt in cuptor iar gogosile sunt la crescut. abia astept sa vad cum au iesit! te pup! mult succes in continuare!

mirela0911 1

26.06.2011, 17:38

Raisha multumesc; ma bucur ca iti plac retetele mele

Valclaudia 1

08.12.2015, 20:31

o nebunieee!!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui umplut