Pulpe de pui Teriyaki cu oua si orez

de Satisfyyourcravings in Pui, 7 Iun 2014 | 3476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare de pui cu piele si os
  • 2 oua fierte
  • orez fiert
  • 6 linguri sos Teriyaki
  • ceapa verde pentru ornat
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui Teriyaki cu oua si orez:

Se acopera pulpele cu sare si piper si se toarna 4 linguri de sos Teriyaki peste. Se amesteca bine si se lasa la marinat, in frigider, 1 ora.

Se aseaza pulpele intr-o tava si se coc, pe raftul superior al cuptorului, 15 de minute, la 210 grade.

Se intorc, se ung cu restul de sos si se mai lasa 15 minute.

Se aseaza orezul in boluri, jumatati de ou si pulpele si se presara rondele de ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui Teriyaki cu oua si orez" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Rocsi 1

07.06.2014, 21:39

Krystyan Trendy 1

08.06.2014, 11:40

grozave pulpele

mirela0911 1

09.06.2014, 09:50

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]