Carne de pui cu oua posate

de Lau in Pui, 28 Ian 2015 | 3682 vizualizari

 

M-am inspirat de la Merisor pentru aceasta reteta.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 pulpe de pui
  • 5 felii de muschi afumat
  • 50 g ketchup iute
  • 1 conserva de rosii in suc
  • 100 ml vin
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 2 ardei rosi(in otet)
  • 2 ardei verzi
  • 2 cepe
  • 3 oua
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de pui cu oua posate:

Intr-o tigaie adaugam pulpele si pieptul de pui taiat in 2(eu le-am fiert putin inainte).

Adaugam feliile de muschi,acoperim cu capacul si lasam cca 10 min la foc mediu,intoarcem carnea pe toate partile,

Adaugam ceapa si ardeii taiati felii,vinul,amestecam si acoperim,lasam cateva minute sa se prajeasca impreuna,

Intre timp tocam rosiile si le adaugam in tigaie,adaugam ketchup si condimentele dupa gust, amestecam si mai lasam cca 5 min pe foc,

Adaugam ouale  in tigaie si acoperim cu capacul,

Lasam pe foc pana prind ouale crusta deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pui cu oua posate" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui rotisat