Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Razvan Constantinescu in Porc, 6 Ian 2015 | 9647 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: friptura de porc, retete Porc
Se taie slanina si se pune in tuci, la foc mediu. Peste ea se adauga pulpa de porc, taiata in bucati mari, si sarea. Se amesteca din cand in cand.
Pentru a se patrunde mai bine carnea, se acopera tuciul cu un capac.
de vasimur 4
de Panacris 9
de Dana_Retetegg 3
de pity19 1
marcela1979 1
numai bunatati pe aici
mirela0911 1
Vaiiii, demult nu am mai mancat! Buuuun!
elucubratiiculinare 1
waw...
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 16:30
la 11:07
pe 07.03 la 15:19
pe 07.03 la 14:38
pe 07.03 la 11:02
6 comentarii
5 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
Bucataras
amalia01 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Laci 1
Constelatialeu 9
1180 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
418 puncte
vasimur 4
251 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!