Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Razvan Constantinescu in Porc, 6 Ian 2015 | 9510 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: friptura de porc, retete Porc
Se taie slanina si se pune in tuci, la foc mediu. Peste ea se adauga pulpa de porc, taiata in bucati mari, si sarea. Se amesteca din cand in cand.
Pentru a se patrunde mai bine carnea, se acopera tuciul cu un capac.
de vasimur 4
de Panacris 9
de RODIMUR 8
de marinicayou10 1
marcela1979 1
numai bunatati pe aici
mirela0911 1
Vaiiii, demult nu am mai mancat! Buuuun!
elucubratiiculinare 1
waw...
TRIMITE COMENTARIU
de Rocsi 9
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 19:05
pe 03.01 la 10:46
pe 03.01 la 10:38
pe 03.01 la 10:32
pe 31.12 la 10:43
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
vasimur
MotanLaOale
Constelatialeu
marinicayou10 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mika1986 1
SavoriUrbane 1
alexa0105 1
RODIMUR 8
2166 puncte
Catalina L 8
1672 puncte
Rocsi 9
1388 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!