Carne de porc in sos de lapte de cocos la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 31 Oct 2019 | 4303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc (cat doriti)
  • 1 ceapa alba
  • 1 cutie lapte de cocos
  • ulei de masline
  • salvie
  • ulei de masline
  • sare/piper/peperoncino
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc in sos de lapte de cocos la slow cooker Crock-Pot:

Carnea se taie fasii mai groase, se caleste putin intr-un wok cu ulei de masline si ceapa tocata marunt, dupa care se transfera in vasul de la slow cooker Crock-Pot.

Se pune laptele de cocos, frunzele de salvie, condimente dupa gust, setam functia High pentru circa 2 ore.

Se acopera cu capacul si se lasa sa se pregateasca mancarea.

Se serveste cu pilaf de orez sau piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc in sos de lapte de cocos la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc de berbecut la Crock-Pot