Facusem mai demult acest sos si l-am servit cu chiftelute. Ne-a placut tare mult asa ca l-am repetat, de aceasta data cu carne de porc.
Punem o tigaie antiaderenta la foc iute. Punem putin ulei si asezam feliile de carne. Presaram sare si piper.
Intoarcem carnea pe ambele parti pana capata culoare dupa care adaugam putina apa cat sa o acopere si dam focul mic. Acoperim tigaia cu capac si lasam carnea pana ce devine frageda, adaugand daca este nevoie putina apa din cand in cand.
Cand carnea este gata si apa s-a evaporat toata, turnam putin ulei peste carne si dam la foc iute pentru 1 minut.
Ceapa o curatam, o spalam si o tocam foarte marunt.
O punem la calit in putin ulei. Adaugam Philadelphia si smanatana si 1-2 linguri cu apa daca este necesar. Dupa 1-2 minute adaugam parmezanul si amestecam bine. Potrivim de sare si piper.
Servim carnea calda cu sos deasupra, presarand patrunjel dupa plac.
POFTA BUNA !