Pregatim carnea cu cateva ore inainte de a o prepara-adica o temperam cu sare, piper, usturoi, ulei, boia, sos picant, pasta paprika si dafin, cimbru. Stropim cu vin alb si lasam sa se marineze.
Cartofii se curata si se taie cuburi. Normal se prajesc in ulei sa fie crocanti, dar eu nu prea prajesc si i-am facut la cuptor. I-am amestecat cu sare, piper, praf usturoi si putin ulei apoi i-am rasfirat pe o tava cu hartie de copt-si i-am dat la cuptor la foc mare, pana au devenit crocanti.
Carnea intre timp se prajeste in untura cu usturoi pisat pana se inmoaie si devine frageda si rumenita, amestecand, punem dafin si cand e fripta turnam vin. Lasam pana sosul scade putin.
Muraturile (eu am facut cu conopida, morcovi si castraveti in otet-puteti folosi si altele, mai ales castravetii sunt foarte buni.
Cand toate sunt gata, amestecam carnea cu cartofii si juraturile maruntite si coriandrul tocat, amestecam cu grija si servim.