Carne de iepure cu legume

de Andra_Constantinescu in Iepure, 17 Dec 2014 | 3622 vizualizari

 

Au fost mici si dragalasi, dar din pacate a venit si vremea sa ii mancam :(

 

INGREDIENTE

  • un iepure;
  • 3 cartofi;
  • un ardei rosu;
  • un morcov;
  • o ceapa;
  • ciuperci;
  • sare;
  • piper;
  • maghiran;
  • oregano;
  • busuioc;
  • ulei;
  • o canuta apa;
  • o canuta vin.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de iepure cu legume:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi!

Se spala iepurele si se taie in bucati. Se unge cu ulei, sare si mirodenii si se baga la cuptor intr-o tava unsa.

Se curata legumele si ciupercile, se taie in bucati mari si peste ele se pune sare si mirodenii.

Dupa ce iepurele s-a copt pe jumatate, se adauga legumele, o canuta de apa si una de vin. Se mai lasa la cuptor cu folie de aluminiu deasupra tavii. Dupa circa 30 de minute se scoate folia, se intorc legumele si carnea si se lasa in continuare la cuptor, descoperite, pentru a se rumeni.

Preparatul se serveste cald, preferabil cu usturoi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de iepure cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

17.12.2014, 22:06

pity19 1

15.01.2015, 13:04

arata super!! Am sa incerc !

Panacris 1

26.03.2015, 09:27

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Iepure de casa cu ciuperci si legume