Carne de iepure cu legume

de Andra_Constantinescu in Iepure, 17 Dec 2014 | 4192 vizualizari

 

Au fost mici si dragalasi, dar din pacate a venit si vremea sa ii mancam :(

 

INGREDIENTE

  • un iepure;
  • 3 cartofi;
  • un ardei rosu;
  • un morcov;
  • o ceapa;
  • ciuperci;
  • sare;
  • piper;
  • maghiran;
  • oregano;
  • busuioc;
  • ulei;
  • o canuta apa;
  • o canuta vin.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de iepure cu legume:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi!

Se spala iepurele si se taie in bucati. Se unge cu ulei, sare si mirodenii si se baga la cuptor intr-o tava unsa.

Se curata legumele si ciupercile, se taie in bucati mari si peste ele se pune sare si mirodenii.

Dupa ce iepurele s-a copt pe jumatate, se adauga legumele, o canuta de apa si una de vin. Se mai lasa la cuptor cu folie de aluminiu deasupra tavii. Dupa circa 30 de minute se scoate folia, se intorc legumele si carnea si se lasa in continuare la cuptor, descoperite, pentru a se rumeni.

Preparatul se serveste cald, preferabil cu usturoi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de iepure cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iepure de casa cu ciuperci si legume