Carnati In Foietaj

de Anamaria Cook in Porc, 3 Mar 2012 | 8277 vizualizari

 

La noi in casa se prepara aceasta reteta destul de des pentru ca ii plac foarte mult viitorului meu sot. Asa ca aseara sa hotarat sa imi demonstreze ca si el stie sa bucatareasca.

 

INGREDIENTE

  • Cantitatile pentru aceasta reteta depind de cat de multi vreti sa faceti.
  • Eu am folosit:
  • O foaie aluat pentru foietaj
  • 300g carne de carnati
  • un ou sau 2-3 linguri de laptepentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati In Foietaj:

Se pune carnea de carnati intr-un castron si se amesteca pana se leaga.

Presarati faina pe o suprafata neteda si intindeti foaia de aluat.

Se presara putina faina si peste aluat, apoi se ia o parte din carne, se aseaza la un capat al aluatului si se ruleaza pana capata forma unui carnat.

Se impatureste carnea in aluat, apoi se apasa putin cu degetul. Este bine sa ungeti aluatul cu putin lapte pentru a se lipi. Se separa ruloul de restul de aluat.

Procedati asa cu toata carnea si tot aluatul. Cand ati terminat se taie rulourile in bucati de 1,5 2,00 cm si se ung cu lapte sau un ou batut bine

Tapetati o tava de cuptor cu putin unt sau cu hartie de copt si asezati rulourile in tava.

Se pun la cuptor la foc potrivit 220°C/425°F/gaz 7 pentru 20-25 de minute.

Cand sunt gata se scot din cuptor si sunt gata de servit.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati In Foietaj" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulada de foietaj