Carnati in aluat

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2013 | 6502 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 g drojdie
  • 100 ml apa
  • un varf de cutit sare
  • jumatate lingurita oregano
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • faina aproximativ 300 g
  • 4 carnati polonezi
  • ou pt uns
  • susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati in aluat:

Drojdia se pune la dizolvat in apa calduta.

Faina se pune intr-un bol.Se pune oul,sarea,oregano si smantana si se ammesteca.Se adauga drojdia si incepe sa se framante un aluat moale dar nelipicios.

Se mai pune faina cate putin daca trebuie.

Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.

Dupa ce a crescut se imparte aluatul in 8 bucati.

Se intinde fiecare bucata de aluat, se pune jumatate de carnat si se ruleaza.

Se face la fel cu celelalte 7 bucati de aluat.

Se pun rulourile rezultate, intr-o tava unsa cu ulei, le ungem cu ou batut si presaram susan

se coc aproximativ 20 minute la foc mediu.

Eu am servit cu salata de rosii si ceapa verde :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covrigei sarati