Carnati cu fasole alba si ardei copti

de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne, 3 Mai 2017 | 3197 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 carnati proaspeti, grosi
  • ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 borcan ardei copti (345 grame), scursi de apa
  • 1 cutie fasole alba (410 grame)
  • 150 grame spanac proaspat
  • 4 linguri patrunjel proaspat
  • coaja si sucul de la 1/2 lamaie
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati cu fasole alba si ardei copti:

Se taie carnatii felii.

Se toaca ceapa in cuburi mari si usturoiul felii. Se taie ardeii in bucati potrivite.

Se prajesc carnatii, intr-o tigaie, la foc mediu spre mare, cateva minute, pana devin aurii. 

Se indeparteaza din tigaie. In aceeasi tigaie, se adauga putin ulei, daca este nevoie, apoi se adauga jumatate din catitatea de usturoi si toata ceapa si se calesc, la foc mediu spre mic, 8 minute, pana cand ceapa se caramelizeaza. Se adauga apa, daca este nevoie. 

Se adauga ardeii si fasolea (cu tot cu apa in care a fost conservata) si se gatesc 5 minute. Se adauga carnatii inapoi in tigaie, impreuna cu spanacul si se mai lasa 5 minute. 

Intre timp, se amesteca, cu ajutorul unui robot de bucatarie, patrunjelul, coaja si sucul de lamaie si restul de usturoi. Se adauga in tigaie si se amesteca bine. 

La final, se adauga piper dupa gust. 

TIPS-URI

1

calorii per portie: 393

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati cu fasole alba si ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de curcan